



Camden Climate Panel -Session 5 13/06/2024

Time	Length	Item	Process
5pm	30 min	Set up	Set up and briefing
5:30pm	30 min	Refreshments	Panel members arrive
6:00pm	20 min	Welcome, Introduction & Scene Setting	 Purpose: Introduce session Reintroduce panel session guidelines Introduce Natalie and Dom to the panel members Update on private sector retrofit work programme
6:20pm	15 min	Review Recent Climate Community Day	Purpose: Share and finalise feedback from Panel Members about the Community Day
6:35pm	30 min	Review & Reaffirm Climate Action Plan	Purpose: To reintroduce the Climate Action Plan, share work to date and future priorities for climate action in Camden
7:05pm	10 min	BREAK	
7:15pm	65 min	Climate Action Plan themes & Supporting Vision Statements	Purpose : Review and identify gaps in current Climate Action Plan to shape the next five-year work programme
8:20pm	05 min	Climate Panel Citizen Panel Overview	Purpose: Share details about upcoming panel sessions
8:25pm	05 min	Close	Purpose: Session wrap-up and next steps
8:30pm		Debrief	Pack up and debrief